Conversal Logo

Samen digitaal groeien?

Conversal Cloud combineert de jarenlange ervaring van het Conversal team als Digital Agency met betrouwbare hosting via onze partners Digital Ocean, AWS, Vultr, Google Cloud, Cloudways, Mailgun  Statuscake en ManageWP. Zonder enige meerkost geniet u van de expertise van al deze partijen.

Alle informatie over ons team en onze organisatie, die sinds 2011 jaar na jaar een steile groei realiseerde, kan u vinden op www.conversal.be.

Conversal team

Hoe het Conversal team groeide

Conversal werd in 2011 opgericht door zaakvoerder Jeroen Buggenhoudt en is sindsdien jaar na jaar enorm gegroeid.
Ontdek hier onze evolutie doorheen de jaren.

Conversal opstart

Het start met een duidelijke missie

Het is de missie van Jeroen Buggenhoudt, terwijl hij Conversal opricht, om sterk te staan in twee pijlers: webdesign en digitale marketing

Conversal 100ste website online

Een sterke start

De aanpak van Conversal wordt meteen geapprecieerd. Al in het tweede jaar wordt de 100ste website verwezenlijkt. Deze was voor de Superprestige Cyclocross Hoogstraten, nu inmiddels de Superprestige Cyclocross Merkplas.

Gecertificeerd door Google

Gecertificeerd door Google

Conversal gaat voor kwaliteit. Daarom behalen al onze marketing medewerkers een certificaat voor Google Analytics en Google Ads.

Nieuwe vestiging Conversal in Erembodegem

Nieuwe vestiging in Erembodegem

Door onze sterk groei hadden we nood aan een nieuwe uitvalsbasis. Je vond ons in Erembodegem (Aalst), vlakbij het station.

Conversal Google Partner

Wij zijn Google partner

Sinds de zomer van 2016 is Conversal Google partner. Dit is veel meer dan enkel een mooie titel. Het wil zeggen dat wij staan voor vakkennis, ervaring en de permanente bereidheid om bij te leren.

Conversal 500ste website online

500ste website gaat online

Een nieuwe mooie mijlpaal is de 500ste website die gelanceerd wordt voor TNS kroket. Met een gemiddelde van een tiental opgeleverde projecten per maand zetten wij onze groei gestaag maar zeker verder!

 

Nieuwe vestiging Conversal in Roosdaal

Nieuwe vestiging in Roosdaal

Door onze snelle groei bleek ons kantoor in Erembodegem al snel te klein. We besloten daarna om te verhuizen naar nabijgelegen Roosdaal in Ninove. We namen onze intrek op de 1ste verdieping van het gebouw waar ook onze partners Techne en Cogn-IT hun plek hebben.

Conversal aanwezig op verschillende events

Internationale inspiratie resulteert in verdere groei

In 2019 is Conversal aanwezig op tal van internationale expo’s en events, zoals Brighton SEO, YoastCON, Wordcamp, Web Summit en SMX London. Zo bouwen wij onze expertise verder uit en zorgen wij dat we als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkeling op gebied van design, development en marketing.

Wij lanceerden dan ook in 2019 een eigen platform met allerhande tools die van pas komen in onze dagelijkse werking.

Nieuw Conversal kantoor in Affligem

Onze intrede in Affligem

In de zomer van 2020 maakte wij onze intrede in Affligem. De kwaliteit die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd en steeds hebben verfijnd, vertaalt zich nu in een stralend pand te Affligem.

Conversal team

Verdere groei voor onze klanten en voor ons!

In de toekomst willen we onze groei op een gezonde manier verder zetten. Niet alleen voor ons als bedrijf, maar in het bijzonder de kwaliteit van de dienstverlening voor onze klanten.

Meer dan ooit blijven we inzetten op innovatie om onze interne processen blijvend te optimaliseren.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly